Stichting Doggymix
Wellseindsedijk 4
5325 KD Well(Gelderland)
073-5994461

KvK nr: 50282956

Banknr:
NL10RABO 0109085396

IBAN nr:
NL10RABO 
0109085396
BIC: RABONL2U

   
 


Update 17 September 2014 en nieuwe foto's
 
 
         Willem (ex-Zapo)
 

 Zapo / Willem, september 2014:

 "... hij blijft een heerlijke hond met wie je zalig kan wandelen, die echt met alle honden overweg kan en die al lang het knuffelen voor zichzelf heeft uitgevonden! Willem heeft enorm veel plezier als hij los mag lopen, is absoluut geen wegloper en tovert door zijn komische manier van doen echt bij iedereen een glimlach op zijn gezicht. Bij mensen die een rustig leven leiden en waar niet dagelijks veel visite over de vloer komt (kleine kinderen vindt Willem eng) zou Willem prima tot zijn recht komen.....hij is zoooo lief en grappig en goudeerlijk! En hij luistert prima naar het hondenfluitje!"
  
  

 

Naam:

Zapo
Ras: Mix
Kleur: Roodblond met wit
Geboren: 5 juni 2009
Geslacht: Reu
Verleden: Zapo is vanuit Scooby naar Nederland gekomen en geadopteerd. Helaas wordt hij nu voor herplaatsing aangeboden, omdat hij niet kan wennen aan de drukte van een bedrijf aan huis.
Karakter: Zapo is een super vrolijk manneke. Als hij uit zijn schulpje is gekropen danst en draait hij in het rond, bij het minste of geringste. Wanneer hij iets eng vindt, kruipt hij ergens onder en blaft een luide blaf! Hij wil graag in zijn eigen tempo bepalen of het zo ver is dat hij de visite eens stiekem wil bekijken. Bij vrouwen gaat dat sneller dan bij mannen. Maar heeft u iets lekkers, dan is hij eigenlijk altijd wel over te halen. Zapo luistert heel erg goed, kan loslopen op de hei en houdt heel goed in de gaten waar u bent. Een heerlijke hond om mee te wandelen! Ook is hij graag in de tuin.
Bijzonderheden: Zapo heeft echt een hondenmaatje nodig waar hij van kan leren dat mensen niet eng zijn. Hij kan met alle honden goed opschieten en ook katten zijn voor Zapo geen enkel probleem.
Verblijfplaats:

Zapo verblijft in de opvang in Nederland. Bent u in hem ge´nteresseerd neemt u dan alstublieft contact op met Anneke Schalkwijk, per mail anneke.schalkwijk@gmail.com  of  0345-581305.


       Terug   


  
  

d

    Ho

   

t